Поліція відкрила справу за фактом обвалу школи в Василькові. Директор прокоментував

 

За фактом обвалення стіни у школі № 6 м. Васильків відкрито кримінальне провадження. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГЦ Нацполіції в Київській області.

Наразі встановлюється причина руйнування. На місці події працюють слідчі, які опитують працівників школи та свідків.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.275 (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Водночас директор васильківської школи Леонід Горулько, сказав, що на навчальний заклад виділялося достатньо коштів, ремонти проводилися, зокрема цього року було виділено 400 тис. грн. Про це повідомляє УНН.

“У цьому році було виділено 400 тис. грн. Ми капітально відремонтували спортивний зал. Прийшло три комплекти нової меблі і виділили 20 тис. на замовлення матів у спортивний зал… У минулому році ми освоїли 460 тис. грн”, — повідомив Горулько.

Також він розповів, що за три останні роки на школу виділялося достатньо коштів, був покладений асфальт біля школи, збудований харчовий блок.

Окрім того, він зазначив, що некомпетентний сказати, чому стався обвал стіни у школі.

Читайте також:
У Василькові обвалилася школа

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна