У Києві затримали чоловіка за масове виготовлення та збут алкогольного сурогату

 

У Києві судитимуть 25-річного чоловіка, який організував масове виробництво та збут алкогольного сурогату. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури міста Києва.

“Цех з незаконного виготовлення алкогольних напоїв зловмисник облаштував у складському приміщенні на території Черкас. Отриману внаслідок змішування етилового спирту та технологічної рідкої домішки рідину розливав у пластикові пляшки та пакував у картонні коробки з надрукованим написом “Пшенична” для подальшого продажу у Києві”, – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці під час обшуків в складському приміщенні виявили та вилучили понад 19 тисяч літрів алкогольного сурогату та обладнання, що забезпечувало його масове виробництво.

За результатом проведеного досудового розслідування обвинувальний акт стосовно зловмисника за ч. 2 ст. 204 КК України скеровано до Оболонського райсуду для розгляду по суті.

Читайте також:
Ще одна область приєдналась до сумної статистики отруєння алкоголем

Зловмисник відправляв пійло у 5 регіонів

У справі смертельного алкосурогату з’явився російський слід

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна