Бойовик на Донбасі насмерть збив жінку та заявив, що має “імунітет” від ЗС РФ

 

Внаслідок управління транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння та через впевненість у свої безкарності бойовик у Клавдївці (колишній Стаханов, Луганська область) насмерть збив місцеву жительку. По це йдеться в повідомленні Голосного управління розвідки Міноборони.

Повідомляється, морально-психологічний стан військовослужбовців російських окупаційних військ залишається на низькому рівні, тому такі випадки є непоодинокими.

“9 жовтня ц.р. у н.п.Кадіївка (колишній Стаханов) капітан ЗС РФ зі складу гаубичного самохідного артилерійського дивізіону 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ здійснив наїзд на службовому автомобілі на місцеву мешканку, внаслідок чого вона загинула. Прибулий наряд дорожньої поліції т.зв. “МВС ДНР” встановив, що офіцер перебуває в стані сильного алкогольного сп’яніння. Під час складання протоколу військовослужбовець виявив супротив, та заявив, що має “імунітет”, тому що належить до збройних сил РФ, зокрема, прибув з 70 окремої мотострілецької бригади (Уссурійськ) 5 армії (Уссурійськ) Східного воєнного округу (Хабаровськ) ЗС РФ, що і було задокументовано поліцейськими”, – йдеться в повідомленнні.

Зазначається, що з метою недопущення витоку чуттєвої інформації, російський бойовик був затриманий та доставлений до поліцейської дільниці. “Міністерство безпеки ДНР” вживає заходи з недопущення витоку інформації у т.ч. щодо обмеження кола осіб, які можуть ознайомитись із зазначеним протоколом.

Читайте також:
Росія на Донбасі вербує бойовиків у Сирію. Обіцяють декілька тисяч доларів на місяць

Жителі окупованого Донбасу намагалися помститися бойовикам їхнім же гранатометом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна