Мінчанин із бензопилою й сокирою напав на відвідувачів ТЦ, є жертви

 

Чоловік, озброєний сокирою та бензопилою, напав на відвідувачів торгового центру “Європа” в Мінську, столиці Білорусі. Унаслідок нападу одна жінка загинула, інша отримала поранення, її доправили у лікарню.

У слідчому комітеті РБ повідомили, що надзвичайна подія сталася близько 17.30 за місцевим часом у суботу, 8 жовтня, коли “пристойно вбраний” чоловік зайшов у ТЦ, тримаючи в руках чохол для гітари. З нього він витяг бензопилу і завдав смертельних травм одній із відвідувачок. Після цього дістав сокиру і напав на іншу жінку.

Буквально за хвилину на місце події прибув перший наряд міліції. Чоловіка затримали біля торгового центру.

Ім’я підозрюваного не називають, але вказують, що йому 17 років (1998 року народження).

Як повідомляють користувачі білоруських соцмереж, напади викликали в ТЦ паніку.

Спочатку ЗМІ повідомляли про атаку двох чоловіків в масках, озброєних бензопилою і сокирою, але пізніше представники правоохоронних органів уточнили, що затримано одного підозрюваного.

У слідчому комітеті також заперечили інформацію із соцмереж про те, що жертві нападу відрізали голову, передає “Інтерфакс”.

Мотиви дій нападника невідомі. Почато розслідцування.

Як інформує “Білорусь сьогодні”, головне слідче управління порушило за цим фактом кримінальну справу за частиною 2 статті 139 (кбивство) КК РБ.

Читайте також:
На кордоні з Білоруссю прикордонникам довелося застосувати зброю
проти натовпу захисників контрабандистів

Продовження спектаклю “Лібералізація в Білорусі”. ПОГЛЯД ІЗ МІНСЬКА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна