Плотницький не виключив інтеграцію “ЛНР” у “русифіковану” Україну

 

Ватажок незаконної організації “ЛНР” Ігор Плотницький в інтерв’ю американцеві Патріку Ланкастеру, опублікованому на каналі YouTube, назвав умови, за яких підконтрольна бойовикам територія Луганської області може бути інтегрована в Україну.

“Ймовірність така існує за однієї умови. Якщо на території [України] не буде нинішнього уряду – це раз. По-друге, якщо це буде новий уряд, орієнтований на “русский мир”. Тоді при такому розкладі, можливо, ми вирішимо повернутися в Україну”, – сказав ватажок “ЛНР”.

При цьому Плотницький сказав, що це питання все одно буде вирішуватися на референдумі. Також він зазначив, “що на сьогоднішній день такого бажання немає”, передають “Новини Донбасу”.

Лідер бойовиків Луганська визнав, що шанси приєднання “ЛНР” до Росії “за кримському сценарієм” малоймовірні, але “ми сподіваємося”.

Читайте також:
Плотницький уперше після замаху з’явився на людях. У нього проблеми із зором

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна