Бойовики порушували “режим тиші” на всіх напрямках

 

За минулу добу бойовики 30 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО на сайті Міноборони.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 16 обстрілів. Порушуючи “режим тиші” противник відкривав вогонь в районі Мар’їнки та Павлопіля зі стрілецької зброї, кулеметів та гранатометів, а по Широкиному з мінометів калібрів 120 та 82 мм.

На Луганському напрямку зафіксовано 10 порушень “режиму тиші”. Противник вдавався до збройних провокацій в районах Новоолександрівки, Станиці Луганської, Попасної, Новогригорівки та Оріхового. Окрім стрілецької зброї та гранатометів тут противник застосував снаперський вогонь.

На Донецькому напрямку відбулось 4 обстріли. Зокрема, по захисникам Авдіївки було здійснено обстріли зі ствольної артилерії калібру 122мм та мінометів 82 калібру.

Читайте також:
З початку року в АТО загинули 173 військові ЗСУ, – Полторак

Кучма пояснив, коли може бути розведення військ біля Станиці Луганської

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна