У Харкові невідомий стріляв у 23-річного курсанта. ОНОВЛЕНО

 

У Харкові 5 жовтня невідомий застрелив на вулиці 23-річного чоловіка. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції в Харківський області.

“5 жовтня о 20-50 до Новобаварського відділення поліції надійшло повідомлення від оператора “102” про те, що до них звернулась жінка, яка розповіла, що на вулиці Полтавський шлях почула хлопок, схожий на постріл”, – йдеться в повідомленні.

Правоохоронцями встановлено, що 23-річний молодий чоловік йшов по вулиці, аж раптом невідомий чоловік вистрілив йому у потилицю.

Потерпілий доставлений до лікарні. Йому надається невідкладна медична допомога. Обставини події встановлюються, на пошук зловмисника зорієнтовано весь особовий склад харківської поліції.

ОНОВЛЕНО. У поліції Харківської області заявили, що чоловік, якому вистрілили в потилицю – курсант військового вищого навчального закладу.

Водночас 057.ua із посиланням на ГУ НП зазначає, що постраждалий – курсант Національного технічного університету “Харківський політехнічний інститут”.

“23-річний хлопець – курсант НТУ ХПІ. Він зараз в лікарні, його стан важкий. До пошуків зловмисника залучили весь особовий склад харківської поліції”, – цитує видання представника відомства.

Читайте також:
На Харківщині затримали дезертира, який застрелив чоловіка та поранив солдата

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна