Wizz Air презентує новий авіарейс Київ-Братислава за 29 євро

Братислава

Братислава

Угорська авіакомпанія Wizz Air, найбільший лоукост-перевізник у Центральній і Східній Європі, оголосила про запуск нового маршруту з Києва до Братислави. Про це йдеться в прес-релізі компанії.

Рейси Київ-Братислава виконуватимуть з 17 грудня двічі на тиждень, щовівторка і щосуботи.
Квитки можна придбати на сайті компанії за ціною від 829 грн.

Братислава – столиця Словаччини, місто на Дунаї з населенням 430 тис. осіб, розташоване всього за 67 км від столиці Австрії – Відня, зазначає “Смак подорожника”.

Разом із новим рейсом до Братислави Wizz Air пропонує з Києва 13 маршрутів до семи країн.

“Менше ніж через місяць ми запускаємо нові рейси з Києва до Ганновера (Німеччина) і Вроцлава (Польща), і сьогодні раді повідомити ще одну гарну новину для української столиці. Сподіваємося, що наш рейс до Братислави оцінять як туристи, так і ділові мандрівники”, – каже керівник відділу комунікацій Wizz Air Тамара Валуа.

Загалом Wizz Air пропонує рейси за більш ніж 450 маршрутами з 26 баз, з’єднуючи 129 напрямків у 38 країнах. Флот авіакомпанії складається з 73 літаків Airbus A320 і A321.

Читайте також:
Wizz Air відкриває авіарейс Київ-Каунас. Тимчасово

Розпродаж Wizz Air: знижка 20% на всі напрямки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна