На Тернопільщині нацгвардієць на броньовику збив школяра

 

На Тернопільщині військовий автомобіль збив одинадцятикласника. Про це йдеться в повідомленні прес-служби обласного ГУ Нацполіції.

“З закритою травмою живота, розривом селезінки та численними переломами госпіталізували до Теребовлянської лікарні неповнолітнього жителя села Тютьків. Хлопець перебуває у важкому стані“, – сказано в повідомленні.

Зазначається, що ДТП трапилася 4 жовтня близько 9:40. Правоохоронці під час огляду встановили, що на перехресті доріг Струсів-Дарахів пішохода збив водій спеціалізованого броньованого автомобіля.

За попередньою інформацією, військовослужбовець Національної гвардії з Івано-Франківська, керуючи службовим автомобілем “Козак”, рухався у колоні із п’яти військових автівок дорогою Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль.
Порушуючи правила дорожнього руху та перетинаючи суцільну смугу, він почав обганяти вантажівку КамАЗ. Проте не впорався з керуванням та зачепив бокову частину причепу вантажівки.
В результаті цього броньовик “Козак” занесло, розвернуло та викинуло на протилежне узбіччя. При цьому військовий автомобіль збив пішохода – учня 11-го класу.

Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 ККУ – порушення правил дорожнього руху. Слідчі повідомили про ДТП Збройні сили України та військову прокуратуру.

За інформацією речника ГУ НП в області Сергій Крета, водій був тверезим, проте він молодий і, мабуть, недосвідчений.

Розслідування в цій справі проводитиме військова прокуратура.

Читайте також:
Біля Маріуполя військовий бензовоз врізався у позашляховик з військовими

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна