“Будь як Валера!” Бердянськ заполонила патріотична реклама з Героєм України Чибінєєвим

 

Волонтери підготували й розмістили на зовнішніх носіях у Бердянську (Запорізька область) соціальну рекламу із зображенням Валерія Чибінєєва – офіцера Збройних сил України, учасника АТО, Героя України. Про це повідомив у соцмережі Павло Кащук, засновник волонтерської організації Combat-UA.

“Якщо патріотична пропаганда для держави не на часі, то нам не все одно. Трохи просвітили бердянців (у Бердянську), де виріс Герой України Валерчик”, – написав Кащук.

Він оприлюднив ряд фото, на яких видно, що плакати із Чибінєєвим розташовані на білбордах і лайтбоксах на різних вулицях Бердянська.

“Валерій Чибинєєв. Командир роти 79-ї оамбр. Герой України. Народився і виріс у Бердянську. Будь як Валера!” – написано на плакатах.

Фотогалерея:

kapitan-zsu-valeriy-chibinyeyev-reklama-berdyansk_1 kapitan-zsu-valeriy-chibinyeyev-reklama-berdyansk_2 kapitan-zsu-valeriy-chibinyeyev-reklama-berdyansk_6 kapitan-zsu-valeriy-chibinyeyev-reklama-berdyansk_5 kapitan-zsu-valeriy-chibinyeyev-reklama-berdyansk_10 kapitan-zsu-valeriy-chibinyeyev-reklama-berdyansk_9 kapitan-zsu-valeriy-chibinyeyev-reklama-berdyansk_8 kapitan-zsu-valeriy-chibinyeyev-reklama-berdyansk_4 kapitan-zsu-valeriy-chibinyeyev-reklama-berdyansk_3
<
>

“До речі, Валєра ще не в курсі”, – додав Кащук.

Як відомо, командир роти 79-ї окремої аеромобільної бригади, капітан ЗСУ Валерій Чибінєєв на параді з нагоди 25-річчя Незалежності в Києві отримав з рук президента звання Герой України з орденом Золотої Зірки.
Тоді, приїхавши до столиці із Донбасу, Чибінєєв також не знав про те, що його мають нагороджувати.

Під час ведення бойових дій в районі с. Бірюкове Луганської області в червні 2014 року підрозділ, очолюваний капітаном Чибінєєвим, знищив диверсійно-розвідувальну групу противника та взяв у полон двох військових терористичних військ. Поблизу селища Ізварине Луганської області у липні того ж року, разом із своїми побратимами витягнув із підбитого танка трьох військовослужбовців. У січні 2015 року Чибінєєв обороняв Донецький аеропорт поблизу злітної смуги летовища.

У 2016 році капітан Чибінєєв командує снайперами, які утримують Авдіївську промзону.

Кащук подякував за реалізацію ідеї соціальної реклами з Чибінєєвим Юрію Голику (раднику голови Дніпропетровської ОДА), Дмитру Грищеву (в.о. голови Дніпровської міської організації БПП), фотографу Роману Ніколаєву, “а також небайдужим майданчикам Бердянська”.

Читайте також:
Офіцер із Десни поставив біля полігону білборд із “привітом нікчемам і сволоті”. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна