Вночі бойовики обстріляли школу та житлові квартали Мар’їнки

 

Вночі з 21.00 до 01.00 в Мар’їнці під вогонь терористів потрапила школа №2 та житлові квартали. У навчальному закладі навчаються понад 150 дітей. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції в Донецькій області.

“Близько 00.30 терористи відкрили вогонь по житловому кварталу в районі пр. Дружби, де розташована школа №2. В момент обстрілу на території навчального закладу знаходився охоронець. Осколками було пошкоджено вікна зі сторони головного входу у школу”, – йдеться в повідомленні.

Наслідки обстрілу житлового сектору задокументовані. На місці працювали співробітники Мар’їнського відділення поліції.

За фактом пошкодження школи відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.258 “Терористичний акт” Кримінального кодексу України.

Повідомляється, що з початку проведення антитерористичної операції поліція Донеччини задокументувала понад 1700 терактів.

 Читайте також:
Під Донецьком жителі заблокували під’їзд до позицій бойовиків, які обстрілюють ЗСУ із житлових кварталів

В СЦКК розповіли, як бойовики обстрілюють українські позиції з житлових кварталів своїх міст

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна