Розвідка повідомила про стан розведення сил в зоні АТО

 

На виконання домовленостей від 21 вересня, на тимчасово окупованих територіях сходу України триває процес розведення сил на трьох ділянках. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки міноборони.

Згідно з повідомленням, у Золотому здійснено відведення підрозділів 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ та обладнується пункт пропуску.

Крім того, у Станиці Луганській проводиться обладнання нових позицій у районах н.п.Веселеньке та Миколаївка, на які буде відведено підрозділи 11 стрілецького батальйону 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ.

Також у Петрівському 3 жовтня заплановано початок відведення підрозділів 1 мотострілецького батальйону 1 окремої мотострілецької бригади (Комсомольске) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ.

Читайте також:
Біля Золотого ЗСУ й бойовики розвели війська на 2 км. “Салютували” новим обстрілом

У рамках розведення військ відкривається КПВВ “Золоте”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна