Бойовики не припиняють обстрілів навіть на визначених для відведення військ ділянках, – Муженко

 

Після оголошення “режиму тиші” бойовики не припиняють обстрілів навіть на визначених для відведення військ ділянках. Про це повідомив начальник Генерального штабу — Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії України Віктор Муженко під час робочої зустрічі з першим заступником голови Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ в Україні Александром Хугом, повідомляє прес-служба Міноборони.

“Ми високо цінуємо зусилля, які ОБСЄ докладає для врегулювання конфлікту на Сході України. Разом з цим, відведення військ та важкого озброєння від лінії розмежування є можливим лише за умови сталого припинення вогню. Українські війська суворо дотримуються режиму припинення вогню, натомість з боку противника, навіть на визначених для відведення військ ділянках, не припиняються обстріли та провокації”, — зауважив Муженко.

Під час зустрічі сторони обговорили шляхи імплементації домовленостей щодо розведення сторін та відведення важкого озброєння, про що домовилися учасники Тристоронньої контактної групи під час зустрічі у Мінську 21 вересня.

Читайте також:
Бойовики продовжують ігнорувати “режим тиші”

Після оголошення “режиму тиші” серед бойовиків збільшились випадки мародерства та розбійних нападів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна