На околиці Горлівки буде введено військово-цивільну адміністрацію

 

Села на околиці Горлівки будуть підпорядковані до Бахмутського району, на території цієї громади буде введено військово-цивільну адміністрації. Про це повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський у “Фейсбуці“.

“Ще кілька слів після вчорашньої поїздки по наших селах на околиці Горлівки. Однією із проблем саме цих сіл було те, що ще на початку вересня вони були в адміністративному підпорядкуванні Горлівської міської ради. Тобто де-юре, були підпорядковані сепаратистам. Нонсенс, правда? Але 8 вересня Верховна рада таки прийняла рішення про перепідпорядкування цих сіл до Бахмутського району”, – написав він.

Також Жебрівський зазначив, що за два-три тижні очікується призначення голови ВЦА. З його слів, ним має стати Володимир Вєсьолкін, колишній селищний голова того ж Зайцевого, який у 2014 році пішов добровольцем на фронт.

“Прийде дієва людина і справи підуть швидше. Він буде на місці і буде вирішувати усі насущні проблеми людей: кому треба допомогти із відновленням будинку, у кого в городі міна, у кого повибивало вікна, кому не видали якусь довідку, кому треба довезти вугілля чи дрова і т.д. і т.п. А ми вже будемо йому у всьому допомагати”, – додав Жебрівський.

Читайте також:
Верховна Рада приєднала до Луганської й Донецької області селища з підконтрольних територій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна