У Львові викрали сейф із майже мільйоном гривень

 

У Львові на вулиці Володимира Великого невідомі викрали з обмінного пункту сейф, в якому знаходилось 970 тисяч гривень. Про це УНН повідомили в прес-службі поліції Львівської області.

“У Львові 23 вересня, близько 05 год., в одному з магазинів на вулиці Володимира Великого зловмисники вибили віконне скло і, діставшись всередину приміщення, викрали з обмінного пункту, який знаходиться в торговельному закладі і був розташований впритул до вікна, металевий сейф вагою близько двохсот кілограмів”, – повідомляє видання.

Зазначається, що у викраденому сейфі знаходилися кошти в євро, доларах та гривнях, загалом на суму 970 тис грн. Обмінний пункт не був обладнаний сигналізацією.

Наразі правоохоронці вирішують питання кваліфікації злочину, проводять слідчі дії, а також вживають усіх заходів для встановлення осіб зловмисників, причетних до скоєння цього злочину.

Читайте також:
В Києві двічі за день пограбували мільйонерів

В Києві із банку зникли 210 тис. доларів, 23 тис. євро та 3 кг золота

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна