Під Авдіївкою зазнали поранення двоє військових

 

За минулу добу внаслідок бойових дій в зоні АТО жоден військовий не загинув, двоє військових отримали поранення. Про це на брифінгу повідомив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

Речник уточнив, що військові зазнали поранення внаслідок бойових дій під Авдіївкою.

Також він зазначив, що по всій лінії розмежування спостерігається деескалація конфлікту, проте зафіксовано чергове постачання озброєння та військової техніки, а також матеріально-технічних засобів бойовикам.

Було зафіксовано перекидання підпорядкованим з’єднанням та частинам 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ з території Росії:  до н.п.Харцизьк – шість цистерн з пально-мастильними матеріалами (300 тонн; чотири цистерни з дизельним паливом та дві з бензином), три танки Т-80, два бронеавтомобілі “Тигр”, два автомобілі зв’язку (на базі “Камаз”);  у напрямку н.п.Донецьк та Амвросївка відмічено переміщення змішаних колон військової техніки.

Читайте також:
По Попасній окупанти вели вогонь з протитанкового ракетного комплексу

Росія фальсифікує кримінальні провадження для примусової мобілізації бойовиків на Донбас

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна