Бойовики продовжують порушувати “тишу” і застосовувати гранатомети та кулемети

 

За минулу добу, 22 вересня, бойовики 21 раз відкривали вогонь по позиціях українських військових. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО.

На Донецькому напрямку зафіксовано 10 обстрілів. Бойовики вели вогонь із гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї в районі Авдіївки, Новоселівки Другої, Зайцевому та Новгородському. Крім того, по Авдіївці та Новоселівці Другій окупанти відкривали вогонь з міномету калібру 82-мм.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 7 порушень “режиму тиші”. В районі Мар’їнки, Старогнатівки, Талаківки та Тарамчука бойовики вели турбуючий вогонь зі стрілецької зброї. Також в районі Тарамчука противник застосував снайперську групу.

На Луганському напрямку зафіксовано 4 порушення “режиму тиші”. Противник вдавався до збройних провокацій в районі Новоолександрівки, Попасної та Новозванівки, де вів вогонь з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї. Окрім того, в районі Новоолекандрівки противник застосував снайперську групу, а по позиціям українських захисників в районі Новозванівки та Новоолександрівки відкривав вогонь з БМП.

За добу в зоні проведення АТО зафіксовано проліт 2 БПЛА.

Читайте також:
На Донбас прибув 56-й гумконвой із Росії

Доба в АТО пройшла без втрат та поранень

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна