Порошенко в рамках Генасамблеї ООН провів зустріч з Обамою

 

Президент України Петро Порошенко обговорив з президентом США Бараком Обамою імплементацію Мінських домовленостей і склали ” дорожню карту” їх реалізації. Про це йдеться в повідомленні прес-служби президента за результатами зустрічі в рамках сесії Генасамблеї ООН.

“У нас відбулася довга розмова з Президентом США Бараком Обамою. Ми мали можливість обговорити подальші кроки щодо імплементації Мінських домовленостей, рішучі кроки з координації наших дій щодо того, щоб ми склали “дорожню карту” реалізації цих домовленостей, пріоритети безпекового компоненту Мінських домовленостей та місце і дати реалізації політичних частин мінського процесу”, – повідомив Петро Порошенко журналістам у Нью-Йорку.

Співрозмовники також обговорили підтримку США реформ в Україні.

Глава Української держави також повідомив про ряд інших зустрічей з керівництвом США – Віце-Президентом США Джозефом Байденом, Державним секретарем США Джоном Керрі.

Петро Порошенко нагадав, що Україна отримає 1 млрд доларів кредитних гарантій.

Читайте також:
Порошенко розповів Генасамблеї ООН про злочини Росії й закликав скасувати право вето в Радбезі

Порошенко заявив, що США може абсолютно безпечно передати нам летальну зброю

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна