Церемонія відкриття Євробачення-2017 пройде на території Софійського собору

 

Церемонію відкриття Євробачення-2017 планують провести на території Софійського собору. Про це повідомляє оргкомітет конкурсу.

 “Софія Київська зараз не діє як храм – це музей. Тому ми не порушимо жодних релігійних почуттів вірян”,- зазначив заступник голови КМДА Олексій Резніков під час презентації цієї локації.

Він також додав, що для шанувальників конкурсу на Софійській площі встановлять екрани, на яких транслюватиметься церемонія відкриття.

Церемонія відкриття – подія, яка зазвичай проходить в неділю, за шість днів до фінального шоу Євробачення. Усіх учасників вітають організатори та перші особи міста, що приймає конкурс. Після цього делегації відправляються до Євроклубу на офіційну вечірку з нагоди відкриття.

Невід’ємною частиною офіційної церемонії відкриття Євробачення є Червона доріжка, її проведення  заплановано на Софійській площі. Звідти червона доріжка вестиме до місця проведення церемонії відкриття – території комплексу Софії Київської.

На цьогорічній Червоній доріжці у Стокгольмі було представлено 42 країни, приблизно 4 тисячі гостей, 500 журналістів і 2 тисячі фанів. Організатори Євробачення-2016 порадили українським колегам у підготовці цього заходу звернути увагу на важливість дотримання чіткого графіку, бо з року в рік артисти прагнуть якомога довше покрасуватися на червоній доріжці.

Крім того, буде організовано містечко Євробачення – це та частина міста, яка один тиждень перед фіналом цілодобово житиме конкурсом.

“Тут зможуть бути присутні люди, які з певних причин не потраплять на шоу до арени. У Євромістечку вони побачать виступи як артистів міжнародного пісенного конкурсу, місцевих виконавців, так і творчі проекти шкільних колективів”, – розповів про важливість містечка для жителів та гостей міста директор зі спонсорства та подій Highlight Event AG Ян Герменау (Jan Hermenau).

Крім зазначених обов’язкових подій шоу, представники міста-господаря планують на час проведення Євробачення організувати в столиці чимало додаткових мистецьких заходів.

Читайте також:
У Кабміні пояснили, чому Євробачення-2017 пройде в Києві на Лівому березі, а не в Одесі

Аласанія вважає, що “Євробачення-2017” може “втопити” Україну

Кабмін виділив на прийом “Євробачення” майже півмільярда гривень

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна