У Києві знову пограбували чоловіка з двома мільйонами гривень

 

У Києві зловмисники, розбивши скло в автомобілі та пригрозивши предметом, схожим на пістолет, відібрали в чоловіка сумку з двома мільйонами гривень та втекли у невідомому напрямку. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Києві.

Як повідомляється, чоловік домовився з товаришем про обмін валюти. Коли приїхав на домовлене місце, то до його автомобіля на великій швидкості під’їхало інше авто, з якого вибігли чоловіки в масках.

Зі слів заявника, один із зловмисників розбив скло в його автомобілі, а інший приставив до шиї предмет, схожий на пістолет. Після чого невідомі забрали з салону сумку, в якій знаходилось два мільйони гривень, та втекли автомобілем у невідомому напрямку.

За цим фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження із попередньою кваліфікацією за ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статі передбачає до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте також:
В центрі Києва у чоловіка вкрали 2 мільйони гривень

В Києві із банку зникли 210 тис. доларів, 23 тис. євро та 3 кг золота

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна