За добу в зоні АТО українські війська втрат не зазнали

 

За минулу добу, 17 вересня, в результаті бойових дій на Донбасі серед українських військових ніхто не загинув і не зазнав поранень. Про це повідомив на брифінгу речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко.

“Відразу почну з хороших новин. У результаті бойових дій на Донбасі за минулу добу загиблих і постраждалих серед українських військових немає”, – сказав полковник Лисенко.

За даними Головного управління розвідки МОУ, протягом доби підтверджені втрати противника склали: один загиблий та троє поранених бойовиків зі складу 100-ї окремої мотострілецької бригади 1-го армійського корпусу ЗС РФ.

Раніше прес-центру штабу АТО повідомив, що за минулу добу російсько-окупаційні війська 26 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України.

Зокрема, на Донецькому напрямку зафіксовано 12 порушень “режиму тиші”. Обстріли з боку противника із мінометів 120-го калібру, гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї відбулися в районі Авдіївки. А по Верхньоторецькому, Нижньому Лозовому та Новгородському бойовики стріляли з гранатометів та стрілецької зброї. Окрім того, ворог по Нижньому Лозовому застосував міномет 82-го калібру та зенітну установку.

На Маріупольському напрямку ворог 14 разів відкривав вогонь – з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї в районі Талаківки, Павлополя, Мар’їнки, та Широкиного. Також бойовики стріляли з БМП по позиціях Збройних сил України в районі Талаківки.

В зоні проведення АТО за добу, що минула, було зафіксовано проліт шести ворожих безпілотників,додали у штабі.

Нагадаємо, з 15 вересня міністри закордонних справ ФРН і Франції повідомили про згоду сторін конфлікту на повне припинення вогню на Сході України.

Читайте також:
Перша смерть “перемир’я”: під Авдіївкою внаслідок обстрілу загинув боєць ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна