Розвідка повідомила про чергові факти мародерства бойовиків на Донеччині

 

Головне управління розвідки Міноборони України повідомляє про чергові факти злочинів незаконних збройних формувань на окупованій частині Донеччини, що пов’язані з розкраданнями й мародерством.

“15 вересня до командування 1-го армійського корпусу (Донецьк) ЗС РФ направлено скаргу місцевих жителів населеного пункту Спартак за підписом 347 осіб, в якій зафіксовані факти крадіжки металевих конструкцій огорожі та системи опалення військовослужбовцями 100-ї окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК”, – ідеться у зведенні.

При цьому, зазначають у ГУР, бойовики погрожували місцевим мешканцям застосуванням зброї за перешкоджання цій діяльності.

Крім того, інформує розвідка, в період 8-15 вересня бойовики зі складу окремого розвідувального батальйону (Донецьк) та окремого штурмового батальйону (Макіївка) 1-го армійського корпусу неодноразово залучався до вивезення металобрухту з території Донецького аеропорту.

Читайте також:
На окупованій Луганщині місцеві мешканці обстріляли російських мародерів з 6 омсп

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна