В окупованому Криму місцеві жителі почали вдаватися до прихованого саботажу та протестів

 

В окупованому Криму місцеві жителі почали вдаватися до прихованих форм протесту та соботажу через зневажливе ставлення до них російської окупаційної влади. про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міноборони.

“15 вересня, під час підведення підсумків щодо участі у СКШН “Кавказ-2016” 744 Центру зв’язку Чорноморського флоту ЗС РФ було особливо відмічено, що особовий склад опорного пункту зв’язку зазначеного Центру (дислокується у н.п.Орловка) не зміг забезпечити роботу близько 600 каналів зв’язку, які були задіяні в ході навчань, у зв’язку із пошкодженням місцевими мешканцями магістральної кабельної траси опорного пункту, що спровокувало збій у системі зв’язку ЧФ РФ”, – сказано в повідомленні.

Як повідомляється, причиною цього інциденту зневажливе ставлення до власників землі при підготовці до військових навчань “Кавказ-2016”. Під час розгортання елементів вузла зв’язку, були проігноровані протести окремих власників земельних ділянок, а також не компенсовано їм матеріальну шкоду, завдану військовослужбовцями ЗС РФ.

Читайте також:
Під Донецьком жителі заблокували під’їзд до позицій бойовиків, які обстрілюють ЗСУ із житлових кварталів

Путін приїхав до Криму дивитися на Керченський міст

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна