Улов дня: на Рівненщині поліція зупинила авто з 5 мішками бурштину

 

У п’ятницю, 16 вересня, в смт Рокитне Рівненської області правоохоронці вилучили п‘ять мішків бурштину-сирцю. Вартість каміння на “чорному” ринку становить понад 1,5 мільйона гривень.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області, під час проведення оперативного відпрацювання, працівники роти поліції зупинили автомобіль “Subaru” під керуванням 28-річного жителя Кіровоградської області. При огляді в багажнику авто було виявлено п’ять мішків із “сонячним камінням” загальною вагою близько 180 кг.

5-mishkiv-burshtinu-rokitne1

Крім того, патрульні поліцейські, які в рамках проведення відпрацювання перевіряли автомобілі на автодорозі Київ-Ковель, зупинили “Mitsubishi Outlander”, який належить 26-річному жителю Старого Села Рокитнівського району. В салоні автівки поліцейські виявили близько шести кілограмів бурштину-сирцю, пістолет для відстрілу гумовими кулями і набої до нього, а також близько 20 тисяч гривень.

Нагадаємо, раніше цього дня в Сарненському районі знову сталися масові заворушення за участю “бурштинщиків”.

Читайте також:
“Та шо мені твоє СБУ?! В мене три помпи працює!”
Хіт-парад діалогів з бурштинокопачами

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна