У п’ятницю вдень бойовики не застосовували важких озброєнь

 

У п’ятницю вдень, 16 вересня, штаб АТО констатував зниження інтенсивності обстрілів з боку бойовиків.

“З опівночі і до 18.00 зафіксовано лише 14 випадків відкриття вогню по позиціях українських захисників, при цьому важке озброєння російсько-окупаційні війська не застосовували”, – ідеться в повідомленні прес-центру штабу АТО.

Зокрема, на Донецькому напрямку обстріли з боку противника з використанням стрілецької зброї та кулеметів відбулися в районі Авдіївки та Зайцевого. А по шахті Бутівка, Торецькому й також Авдіївці ворог відкривав вогонь з гранатометів.

На Маріупольському напрямку незаконні збройні формування вчинили обстріли з кулеметів та стрілецької зброї в районі Мар’їнки, Новотроїцького, Широкиного та Талаківки.

“На Луганському напрямку противник вдався до збройних провокацій в районі Новоолександрівки, де бойовики також вели турбуючий вогонь зі стрілецької зброї”, – зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, з 15 вересня в ході візиту на Донбас глав МЗС Франції та Німеччини сторони оголосили “режим тиші”.
Однак протягом 15 вересня бойовики 30 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Читайте також:
За добу в АТО троє військових отримали поранення та один – контузію

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна