НАБУ ідентифікувало почерки в “амбарній книзі” Януковича

 

Національне антикорупційне бюро отримало результати експертиз у справі “чорної бухгалтерії” Партії регіонів та підготувало низку підозр.
Про це під час спілкування з журналістами повідомив голова НАБУ Артем Ситник, інформує УНІАН.

“Зараз готується низка підозр у цій справі, оскільки проведена вже ідентифікація підписів і почерку в цій справі, і в принципі зараз, ми почнемо приймати окремі процесуальні рішення щодо окремих осіб, які там фігурують”, – сказав він.

Водночас Ситник не уточнив, стосовно кого саме готуються підозри.

При цьому директор НАБУ акцентував увагу, що справа так званої “чорної бухгалтерії” тісно перетинається зі справою, що її розслідується Департаментом спецрозслідувань Генеральної прокуратури України, який очолює Сергій Горбатюк.

“Оскільки вони там розслідують справи відносно суддів Конституційного Суду, які фактично приймали рішення про повернення дії Конституції 1996 року, і в цій частині ми з ними тісно контактуємо і обмінюємося інформацією”, – повідомив Ситник.

Читайте також:
В “амбарній книзі” ПР знайшли Кінга, Кірш та “Свободу”

Ляшко про “амбарну книгу” ПР: Казань брав, Астрахань брав, Партію регіонів не брав

В мережу виклали “амбарну книгу” Партії регіонів. ДОКУМЕНТ

Справа про корупцію в ЦВК: голова та заступник Центрвиборчкому відмовилися проходити поліграф

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна