Вночі бойовики відкривали вогонь, незважаючи на заяви про “режим тиші”

 

У ніч на четвер, незважаючи на заяви представників окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО) про припинення вогню, бойовики обстріляли сили АТО чотири рази, повідомив речник штабу АТО Іван Ареф’єв, інформує “Інтерфакс-Україна“.

“З 00.00 ми зафіксували чотири обстрілу. На Донецькому напрямку всі випадки були в Авдіївці, там противник застосував вогнепальну зброю, а в Новоалександрівці – кулемети і гранатомети “, – сказав він у четвер.

І. Ареф’єв наголосив, що сили АТО вогонь у відповідь не відкривали.

Напередодні в Києві міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайєр заявив, що режим припинення вогню на сході України набуде чинності у ніч на четвер, 15 вересня.

“Сьогодні опівночі набуде чинності режим припинення вогню, і на тиждень”, – розповів Ф. В. Штайнмайєр на брифінгу з міністрами закордонних справ України Павлом Клімкіним і Франції Жан-Марком Еро.

Читайте також:
Міністрів Німеччини та Франції у Краматорську зустріли мітингом

Росія віддала наказ бойовикам на Донбасі повністю припинити обстріли з 15 вересня

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.