В окупованому Криму закрили аеропорти та просять не панікувати

 

Аеропорти у Сімферополі і у російських містах Анапа, Краснодар і Ростов-на-Дону закрили 8 вересня у зв’язку з військовими навчаннями “Кавказ 2016”. Про це повідомляє Державна корпорація з організації повітряного руху у Російській Федерації.

“У зв’язку з проведенням стратегічних командно-штабних навчань Південного військового округу “Кавказ-2016″ планується, що з 08:30 за московським часом до 12:30 за московським часом 8 вересня (четвер) 2016 року міжнародні аеропорти Сімферополь, Анапа (Витязево) і Краснодар (Пашковський) будуть закриті для прийому і відправлення повітряних суден. Крім того, цього ж дня з 09:30 мск до 10:30 мск буде закритий міжнародний аеропорт Ростов-на-Дону”, – повідомили у відомстві.

Нагадаємо, на території Південного військового округу Росії (ЮВО) в понеділок, 5 вересня, почалися стратегічні командно-штабні навчання “Кавказ-2016”. За інформацією української розвідки, Росія зосередила на Південно-Західному напрямку угруповання військ чисельністю близько 100 тисяч військових, понад 10 тисяч бойової та іншої техніки, 60 кораблів і 400 літаків і вертольотів.

В анексованому Севастополі жителів закликали не панікувати через навчання.

Читайте також:
ГУР: Російські навчання “Кавказ-2016” значно масовіші, ніж заявлено. Так було в час окупації Грузії

Росія розпочала масштабну раптову перевірку військ, у Чорне море вийшли 15 бойових кораблів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна