Трамп заявив, що Путін набагато кращий лідер, ніж Обама

 

Кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що в разі перемоги на виборах у нього будуть “дуже хороші відносини” з президентом Росії Володимиром Путіним і з Росією.

Говорячи про Путіна, Трамп нагадав, що рейтинг схвалення російського президента становить 82%.

“Я думаю, раз він називав мене блискучим, я прийму цей комплімент, добре? Я думаю, що я зможу з ним порозумітися. В рамках цієї (російської) системи він був набагато кращим лідером, ніж наш президент”, – заявив Трамп, виступаючи на форумі ветеранів, інформує “ВВС“.

Як уже зазначали журналісти, Трамп любить згадувати грудневу заяву Путіна, де російський політик сказав, що мільярдер Трамп “яскрава дуже людина, талановита”.

Трамп також заявив, що завжди був проти введення американських військ до Іраку.

“Я чув, як Гілларі Клінтон говорила, що я не був проти війни в Іраку. Я був абсолютно проти війни в Іраку. Я говорив, що вона абсолютно дестабілізує Близький Схід”, – заявив він.

Журналісти Buzzfeed ще в лютому опублікували запис, на якому Трамп каже, що підтримує вторгнення до Іраку. Однак публічну позицію мільярдера це не змінило.

Суперниці Трампа Гілларі Клінтон, яка виступала на тому ж форумі, в черговий раз довелося виправдовуватися за скандал навколо її електронної пошти.

Через скандал з поштовим сервісом Клінтон регулярно критикують, а її електоральний рейтинг серйозно постраждав.

Історія отримала розвиток в влітку 2016 року, коли незалежний генеральний інспектор держдепартаменту опублікував доповідь, згідно з якою Клінтон використовувала мобільні пристрої для ведення офіційного листування зі свого особистого поштового аккаунта, не отримавши на це офіційного дозволу служби інформаційної безпеки.

Ветеран ВМС США запитав у екс-держсекретаря, чому він повинен підтримувати її на президентських виборах, якщо вона “очевидним чином завдала шкоди національній безпеці”.

Клінтон в черговий раз заявила, що не відправляла секретні документи через особистий поштовий аккаунт.

“Я робила в точності те, що повинна була, і я дуже серйозно до цього ставлюся, завжди ставилася і буду ставитися”, – заявила вона.

Читайте також:
Клінтон звинуватила Трампа у проросійській політиці і звеличуванні Путіна

Трамп відставив керівника свого штабу через український компромат

П’ятдесят впливових республіканців заявили, що не підтримують кандидата Трампа

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна