Російський пропагандист провокував українських прикордонників на адмінкордоні з Кримом

 

Російського пропагандиста Грема Філіпса помітили на адмінкордоні з окупованим Кримом. Про це повідомляє прес-служба Жержприкордонслужби.

“Сьогодні, близько 11.00 прикордонники Херсонського загону, що несли службу у контрольному пункті “Каланчак”, зафіксували роботу провокатора Грема Філіпса, який з боку тимчасово окупованого Криму, не перетинаючи адмінмежі, намагався спровокувати українських прикордонників. Так званий “журналіст” постійно перебував під пильним наглядом російських окупантів”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляють прикордонники, журналіст-провокатор, задавав подорожуючим, які прямували до Криму, питання: “Крим – це Росія?” та  вигукував це в бік українських прикордонників. Намагався спровокувати військовослужбовців, задаючи питання щодо окупованого Криму.

“Нажаль, Грем Філіпс так і не перетнув адмінмежу, в якийсь момент помилково зауваживши, що “…він не ідіот”. Після кількахвилинного монологу Філіпс так само у супроводі військових виїхав вглиб окупованого Криму”, – зазначається в повідомленні.

Читайте також:
УПЦ МП змінює молитви для пропаганди “русского мира”

Жданов просить перевірити дитячий табір на Сумщині на сепаратизм

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна