Парубій різко відповів на звинувачення Тимошенко та пообіцяв публікувати списки “прогульників”

 

Голова Верховної Ради Андрій Парубій в перший день роботи парламенту після літніх канікул пообіцяв карати депутатів, які прогулюють пленарні засідання. Таку заяву він зробив після докорів лідера “Батьківщини” Юлії Тимошенко,  повідомляє “24 канал“.

Перед тим, як закрити ранкове засідання, Парубій вкотре пригрозив нардепам-прогульникам.

“Від завтра я буду публікувати в газеті “Голос України” прізвища тих депутатів, які відсутні під час засідань, які розповідають, де тусується Голова Верховної Ради, але під час ключових оборонних законопроектів їх в залі немає, як вітром здуває”, – емоційно випалив Парубій.

Як повідомляється, раніше Тимошенко обурилась, що після виступу президента і спікер, і частина депутатів десь “тусуються”.

“Президент проголосив промову. Після цього президент, прем’єр-міністр і спікер парламенту усі разом кудись пішли. Я думаю, що вони піднімають келих шампанського за початок нової сесії у залі відпочинку. Водночас голови фракцій, які представляють парламентську республіку, говорять практично в пустому залі. І навіть керівник Верховної Ради десь “тусується”. А за ними пішла чверть депутатів, а ще чверть повернулися спиною і обговорюють, як добре провели літо”, – обурилась Тимошенко.

Читайте також:
Сьогодні біля Ради зібралися одразу декілька різних мітингів. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна