Мітингувальники дали “Інтеру” 5 днів на виконання вимог і розблокували

 

Мітингувальники дали “Інтеру” 5 днів на звільнення Шувалова і припинення трансляції російських серіалів. Про це повідомляє “112 Україна“.

“Вони вийшли із заявою до журналістів і сказали, що звернулися з вимогою до “Інтера”, щоб ті звільнили російського політтехнолога Ігоря Шувалова протягом 5 днів. Однією з вимог було прибрати російські серіали й антиукраїнські новини. Вони сказали, якщо вимоги не виконають протягом 5 днів, вони знову прийдуть під стіни телеканалу”, – йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що мітингувальники прибрали намети та розійшлись.

“Намети вже прибрали, активісти розійшлися, залишилися тільки шини… Вхід розблоковано. Журналістам не перешкоджають. Правоохоронці залишаються на місці”, –  повідомляє видання.

Раніше правоохоронці не пропустили до будівлі “Інтера” автомобіль з піском  для будівництва барикад, який належав мітингувальникам.

Зі слів міингувальників, вони хотіли спорудити барикаду, але не на території телеканалу “Інтер”, а біля нього. Блокування автомобіля відбувалося близько 10-15 хвилин. Активісти не давали поліції відігнати машину в бік, хоча вона перешкоджала дорожньому руху. Все ж автомобіль відігнали, і, за словами поліцейських, водія автомобіля буде затримано, а всі обставини будуть з’ясовувати. Потрапити всередину телеканалу працівникам сьогодні не вдалося, вхід було заблоковано учасниками блокади. Близько 07:00 привезли 20 працівників “Інтера”, але блокувальники не дали їм зайти до телеканалу.

Як повідомляла “Новинарня“, 4 вересня, у приміщенні телеканалу “Інтер” сталася пожежа. Внаслідок пожежі було госпіталізовано п’ять осіб. Наступного дня активісти заблокували вхід у будівлю та оголосили безстрокову акцію з блокування телеканалу.

Як відомо, 2 червня ц.р. невідомі вже підпалювали шини біля головного офісу каналу “Інтер” на вулиці Дмитрівській.

Читайте також:
Активісти заблокували “Інтер”, планують зводити барикади

Довженко: Чому Порошенко ніколи не закриє канал “Інтер”

Деканоїдзе каже, що в справі про підпал “Інтера” затриманих немає.
Порошенко: Протести мають бути законними

“Інтер” звітував про зміст своїх сюжетів перед “МДБ ДНР”?

Громадські діячі вимагають заборонити мовлення проросійського каналу “Інтер”. ЗАЯВА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна