Бійці ССО виявили в селі на Луганщині великий схрон російської зброї. ФОТО

 

Днями в результаті оперативних заходів, проведених представниками Сил спецоперацій ЗС України, в селі Безгинове Новоайдарського району Луганської області, що поруч з лінією розмежування, виявлено схрон з боєприпасами. Про це повідомив прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

Судячи з фото, арсенал розміщувався в закинутій сільській хаті.

схрон з боєприпасами в селі Безгинове - зона АТО_1 схрон з боєприпасами в селі Безгинове - зона АТО_8 схрон з боєприпасами в селі Безгинове - зона АТО_3 схрон з боєприпасами в селі Безгинове - зона АТО_9 схрон з боєприпасами в селі Безгинове - зона АТО_10 схрон з боєприпасами в селі Безгинове - зона АТО_7 схрон з боєприпасами в селі Безгинове - зона АТО_6 схрон з боєприпасами в селі Безгинове - зона АТО_5
<
>

Ідеться про “десятки ящиків з набоями різних калібрів, в тому числі бронебійні та снайперські, сигнальні ракети, тротилові шашки, протитанкові міни, гранати”.

Країна походження озброєнь “вкотре вказує на присутність російського агресора на території України”, зазначили в штабі.

Читайте також:
Ситуація в зоні АТО: “режим тиші” за винятком поодиноких провокацій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна