Луганчанин потайки віз через КПВВ “Зайцеве” в “ЛНР” 10 млн. рублів і 100 тис. доларів

 

На КПВВ “Зайцеве” в Донецькій області в неділю, 4 вересня, вранці затримано автомобіль, власник якого таємно віз до окупованого Луганська 10 млн. рублів і 100 тис. доларів. Про це повідомив Бахмутський відділ поліції Донеччини.

“Сьогодні вранці на КПВВ “Зайцеве” в ході проведення спецзаходів прикордонна служба зупинила автомобіль “Шевроле Лачетті”. Під час огляду співробітники поліції виявили в автівці 10 мільйонів російських рублів та 100 тисяч доларів. Автомобіль з підозрілим вантажем затримано до з’ясування обставин”, – сказано в повідомленні.

Гроші були виявлені в результаті ретельної перевірки. Власник автомобілю, у якому встановлено газобалонне обладнання, заховав їх у порожньому бензобаці.

Перевірили його через стурбований вигляд, інформує канал “112 Україна”.

Встановлено, що водій, 52-річний мешканець окупованого Луганська, прямував із Бахмута до рідного міста. За його словами, вказану суму грошей його попросили перевезти “раніше невідомі люди”.

Наразі поліція встановлює походження грошей, проводиться перевірка.

Читайте також:
Спінінг, тирса, коні. Топ схованок цигаркових контрабандистів останнього тижня

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна