Військовослужбовець врятував хлопчика на Курахівському водосховищі

 

На Донеччині військовослужбовець ВСП ЗСУ старший сержант Щасливий врятував життя 8-річному хлопчику на Курахівському водосховищі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міноборони.

“30 серпня, на маршруті патрулювання, який проходить поблизу Курахівського водосховища (Донецька область) патруль Військової служби правопорядку Збройних сил України помітив у воді хлопчика, якого сильною течією затягувало у глибину водоймища. Одночасно військовослужбовці почули ще одного хлопчика, який кликав по допомогу”, – сказано в повідомленні.

Як повідомляється, начальник патруля старший сержант Щасливий О.І., передав зброю солдату Брику В.В., та стрибнув в одязі у воду. Підпливши до хлопчика, який тонув, старший сержант витягнув дитину на берег.

Відповідно до повідомлення, врятований хлопчик виявився місцевим жителем м. Курахове, 2008 р.н. Він розповів військовим, що прийшов з товаришем до водосховища купатися, але через сильну течію самостійно не зміг випливти на берег.

Патруль Військової служби правопорядку ЗСУ передав дітей їхнім батькам.

За інформацією Головного управління Військової служби правопорядку Збройних Сил України, військовослужбовця, який врятував життя маленькому хлопчику, буде заохочено.

Читайте також:
Замість ВСП в армії створять Військову поліцію

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна