Розстріл авто на Львівщині – кримінальна боротьба за вплив у регіоні, – поліція

 

У Пустомитівському районі Львівської області біля села Старе Село в понеділок, 29 серпня, близько 10:300 невідомі обстріляли й підірвали автомобіль “Мерседес Гелендваген”, внаслідок чого загинули троє осіб, ще одного поранено.

У підірваному авто їхали охоронці львівського бізнесмена, інформує УНІАН. Сам бізнесмен, який пересувався в іншому авто, не постраждав.

На місці вибуху утворилася вирва завширшки чотири метри, передає ТСН. Також правоохоронці знайшли в лісі магазини до автомата й використаний гранатомет, із яких вочевидь було здійснено обстріл.

“Був підрив і був обстріл з автоматичної зброї автомобіля, в наслідок якого загинули троє осіб, одна була поранена. Автомобіль належав ВАТ “Львівський холодокомбінат”, – розповів у “Фейсбуці” директор департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко.

За його інформацією, “попередньо, [загиблі] – це охоронці керівника і власника цього комбінату, який є особою доволі відомою у вузьких кримінальних колах Львівщини”.

Як відомо, власник ВАТ “Львівський холодокомбінат” – Богдан Копитко.

Шевченко також повідомив, що, за версією поліції, йдеться про “кримінальну боротьбу за вплив між організованими злочинними групами в регіоні”.




За словами Шевченка, на місце події виїхав начальник кримінальної поліції НПУ Вадим Троян.

На місці події вже працює поліція, у тому числі в.о. начальника ГУ Нацполіції Львівщини Дмитро Загарія.

Читайте також:
Двом АТОвцям з Академії Сагайдачного, які скоїли замовне вбивство на Хмельниччині,
“світить” 10-15 років тюрми

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.