В АТО – двоє загиблих бійців ЗСУ. До Росії вивезли 19 трупів

 

За минулу добу, 27 серпня, внаслідок бойових дії у зоні АТО двоє українських військових загинули, четверо отримали поранення. Про це повідомив на брифінгу речник адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

Він також навів дані Головного управління розвідки, яке зафіксувало підтверджені втрати з боку противника, в частинах та з’єднаннях так званого 1-го армійського корпусу: один загиблий та четверо поранених бойовиків 11-го окремого мотострілецького полку (Макіївка), 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) та 100-ї окремої мотострілецької бригади (Донецьк).

Крім того, за даними розвідки, в ніч із 26 на 27 серпня ц.р. через Дякове (Луганська область) у рефрижераторі на територію Російської Федерації було вивезено 19 трупів загиблих військовослужбовців ЗС РФ.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 59 раз обстріляли сили АТО, зокрема двічі – з важких озброєнь.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна