У Києві біля посольства Ізраїлю СБУ провела антитерористичні навчання

 

Сьогодні вранці, 28 серпня, співробітники Служби безпеки України за погодженням з Посольством Держави Ізраїль провели біля ізраїльської амбасади в Києві тактико-спеціальне антитерористичне навчання.
Під час заходу було відпрацьовано попередження терористичного акту та мінімізація його наслідків.

У навчаннях взяли участь співробітники СБУ, МВС, Національної поліції, військовослужбовці Збройних сил України, Державної служби з надзвичайних ситуацій та регіональних підрозділів суб’єктів боротьби з тероризмом.

Учасники навчань відпрацювали заходи зі своєчасної протидії можливим терористичним загрозам, вдосконаливши взаємодію регіональних суб’єктів боротьби з тероризмом, повідомляє прес-центр СБУ.

Під час проведення навчань, які тривали з 07:00 до 10:00, біля посольства Ізраїлю на розі вулиці Івана Кудрі та бульвару Лесі Українки було обмежено рух транспорту та пішоходів.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна