Діти загиблих учасників АТО навчатимуться у вишах безкоштовно

 

Діти загиблих учасників АТО матимуть можливість отримати безкоштовну вищу освіту.  Про це сказано в постанові уряду №529 від 22 липня,

Документом передбачено, що діти, батьки (один із батьків) яких загинули під час участі в антитерористичній операції, захищаючи незалежність, суверенітет, і територіальну цілісність України, або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних у районах проведення антитерористичної операції, зараховуються до вищих навчальних закладів на місця державного замовлення.

Зокрема, зарахування у виші на місця держзамовлення буде здійснюватися в межах обсягів держзамовлення на підготовку спеціалістів, наукових, науково-педагогічних і робочих кадрів, на підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів у 2016 році.

Читайте також:
В уряді готують умови для вступу до ВНЗ України випускників з ОРДЛО й Криму

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна