На Донбасі презентували поштові марки з Героями, які полягли за Слов’янськ. ФОТО

 

В приміщенні Донецької ОДА у Краматорську відбулось спецпогашення п’яти маркованих конвертів серії “Герої не вмирають”. Їх було виготовлено для вшанування пам’яті військовослужбовців, які загинули під час боїв за визволення Слов’янська та яким присвоєно звання Героя України. Про це повідомляє прес-служба штабу АТО.

На маркованих конвертах зображені Герої України: Тарас Сенюк (1980-2014), Михайло Лужевський (1975-2014), Олександр Аніщенко (1969-2014), Костянтин Могилко (1978-2014) та Сергій Кульчицький (1963-2014).

Участь у заході взяли голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський, керівник оперативного об’єднання “Центр” – керівник АТО на території Донецької та Луганської областей генерал-лейтенант Руслан Хомчак та директор Донецької дирекції “Укрпошти” Олексій Пушкін.

“По землі буремного Сходу вони рішуче йшли у бій і навіть смерть їх не лякала, бо боронили Україну, жінок, дітей, стариків і вважали це своїм святим обов’язком”, – сказав під час церемонії генерал Хомчак.

“Саме цей день – 24 серпня – є символічним і знаковим… Я вірю, що зовсім скоро народ Донбасу який пройшов стільки страждань, буде жити в Україні мирно, вільно й щасливо”, — підкреслив керівник антитерористичної операції.

Учасники церемонії проставили відбитки штемпелю “Донбас — це Україна” та свої підписи на конвертах, вшанувавши пам’ять про загиблих героїв хвилиною мовчання.

Марки з героями. Фото: Вячеслав Петровський

Марки з героями. Фото: Вячеслав Петровський

 

Читайте також:
Порошенко відзначив орденами льотчиків-героїв АТО

На Софійській площі державний прапор підняли президент Порошенко та донька загиблого героя з Донеччини

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.