Москва прислала під Авдіївку “загородзагін” Росгвардії

 

На ділянці фронту в районі промислової зони міста Авдіївка противник провів ротацію передових підрозділів 11-го окремого мотострілецького полку 1-го армійського корпусу ЗС РФ. До Макіївкм прибув підрозділ так званої Росгвардії (Федеральної служби військ Національної гвардії РФ) із міста Балашиха Московської області. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

За даними ГУР, чисельність підрозділу становить 150 осіб. У Росії він входить до складу 604-го центру спеціального призначення “Витязь”.

“Прибуття “гвардійців Золотова” (особистого охоронця Путіна) подається російським окупаційним командуванням як “посилення другого ешелону” вишколеними підрозділами кадрових російських військовослужбовців для підняття занепалого бойового духу особового складу 11-го окремого мотострілецького полку, що зазнав значних втрат та отримав молоде поповнення, яке не має бойового досвіду та належної бойової підготовки”, – зазначено у зведенні ГУР.

Але серед військовослужбовців 11 омсп такий захід сприйнято “як виставлення “загороджувального загону”, інформує розвідка.

Як відомо, Авдіївська промзона є місцем чи не найбільш запеклих боїв на Донбасі.

Читайте також:
Під Дебальцевим “заградзагони” Росгвардії воюють з окупантами-дезертирами

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна