Завдяки хакерам очільники “ДНР” та “ЛНР” привітали Україну з Днем Незалежності

 

На сторінці “міністерства закордонних справ ДНР” з’явилася спільна заява лідерів самопроголошених Донецької та Луганської “народних республік” Олександра Захарченка та Ігоря Плотницького, які “вітають Україну з Днем Незалежності”.

Зрозуміло, що сайт зламали українські хакери, які раніше вже неодноразово ламали сайти “ДНР/ЛНР”, зокрема 9 травня, а також окупаційних установ у Криму.

“Шановні жителі Донбасу! 24 серпня 2016 року минає 25 років від дня відділення України від Союзу Радянських Соціалістичних Республік! У 2013 році наші з українцями дороги стали розходитися. Русскій Мір пообіцяв нам багато. Але з його приходом Донбас повалений у пучину війни та злиднів.
На жаль, замість обіцяного благоденства біло-синьо-червоний союз кольорів прапора Російської Федерації приніс на землі Донбасу горе і розруху”, – йдеться в “заяві”.

“Нам важко це говорити, але правда така, що Росія в черговий раз зрадила нас – людей, що довірилися їй, і прикриваючись нашими спинами відібрала території, заводи й фабрики, шахти і поля”, – “визнають” Захарченко й Плотницький.

“У зв’язку з цим вітаємо всіх громадян Донецької і Луганської народних республік з Днем Незалежності України. Бажаємо, щоб уже в цьому році народ Донбасу знову знайшов мир у складі України“, – зазначається в повідомленні на сайті.

МЗС ДНР хакери 24.08.2016

Як повідомляла Новинарня, в День Незалежності України проросійські хакери зламали офіційні сторінки Міністерства оборони та Нацгвардії України в мережі “Твіттер”.

Читайте також:
Українські хакери зламали сайт “МЗС ДНР” і встановили, що його адмініструє Москва. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна