Українська армія – одна з найсильніших в Європі, – Турчинов

 

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що українська армія – одна з найсильніших в Європі, інформує прес-служба РНБО.

“Наш оборонпром забезпечив Збройні Сили сучасною зброєю, незважаючи на аморальну блокаду поставок в Україну летального озброєння”, – сказав Турчинов.

“Запорука наших перемог в протистоянні з сильним і жорстоким ворогом – не тільки в сучасній зброї, в професіоналізмі і героїзмі наших військовослужбовців, але, перш за все, в єдності нашої нації. Тому гасло Майдану зараз як ніколи актуально – “Поки ми єдині, ми – непереможні!””, – додав він.

Турчинов зазначив, що не дивлячись на проблеми і економічну кризу, “ми змогли створити сильні Збройні Сили, Національну гвардію, силові структури, здатні захистити країну” і зупинити просування ворога “зі сходу на захід”.

“Прийде час, і ми очистимо всі окуповані території”, – сказав він.

Разом з тим, Турчинов заявив, що “загроза, безумовно, залишається, і проблем в секторі безпеки і оборони ще дуже багато”.

Читайте також:
Турчинов: Більш імовірним є нинішній, гібридний сценарій війни з РФ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна