В Київавтодорі заявили, що під час генеральної репетиції параду асфальт вцілів

 

Під час генеральної репетиції параду до Дня Незалежності в понеділок, 22 серпня,  військова техніка не пошкодила асфальт на Хрещату. Про це повідомляє прес-служба Київавтодору.

“У понеділок, завдяки узгодженим діям комунальної корпорації “Київавтодор” і Міністерства оборони України та слідуванню військової техніки чітко обумовленим маршрутом, репетиція параду відбулася без ушкоджень дорожнього покриття столичних вулиць та доріг”, – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше Київавтодор звинуватив керівництво МОУ в руйнуванні асфальту на Хрещатику військовою технікою, під час репетиції. У Міноборони вважають, що армійська техніка використовувалася з спеціальними асфальтними гусеницями і не могла завдати шкоди дорожньому покриттю.

Читайте також:
МОУ: Якщо військова техніка на параді псує асфальт, винна не армія, а автодор

Як святкувати День Незалежності в Києві. ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Як змінилися українці за роки Незалежності. СОЦІОЛОГІЯ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна