АТО: 54 обстріли, біля Трипілля ворог задіям артустановку калібру 152 мм

 

Російські окупаційні війська продовжують обстрілювати позиції сил АТО. За минулу добу, 22 серпня, підтверджено 54 випадки відкриття вогню з боку бойовиків, з них 22 – на Донецькому, 20 – на Маріупольському та 12 – на Луганському напрямках. Про це повідомляє на своїй сторінці у “Фейсбуці” прес-центру штабу АТО.

На Донецькому напрямку під ворожий вогонь важкої артилерії потрапила Новобахмутівка. Поблизу Верхньоторецького ворог застосував міномети калібру 120 мм. В Авдіївці та Новоселівці Другій супротивник відкривав вогонь з мінометів, гранатометів та кулеметів великого калібру, у Пісках, Троїцькому та Кам’янці – з гранатометів різних систем, а в Луганському задіяв БМП та великокаліберні кулемети.
В районі Авдіївки також активізувався ворожий снайпер.

На Маріупольському напрямку ворог із мінометів калібру 120 мм відкривав вогонь по позиціях ЗСУ в Мар’їнці та Красногорівці, по захисниках Широкиного неодноразово вів вогонь із мінометів калібру 82 мм та гранатометів, у Гнутовому, Водяному та Новотроїцькому застосував гранатомети та кулемети, а в Гранітному – стрілецьку зброю.
Снайперська активність на цьому напрямку зафіксована у Широкиному, Гнутовому та поблизу Мар’їнки.

На Луганщині після відносного затишшя противник ввечері порушив режим тиші, відкривши вогонь з гранатометів та стрілецької зброї у Лопаскиному. Міномети 120 мм калібру та гранатомети застосував у Кримському, де до того ж проявив себе снайпер.

“По позиціях в районі Трипілля ворог випустив шість снарядів з артилерійської установки 152-мм калібру”, – зазначено у зведенні.

Поблизу Золотого ворожий вогонь вівся з автоматичних станкових гранатометів та кулеметів великого калібру.

“Гаряче було й у Станиці Луганській, де окупанти окрім мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів, задіяли БМП, до того ж тут зафіксовано снайперську активність”, – ідеться в повідомленні штабу АТО.

Читайте також:
У розвідроті 5 омсбр бойовиків – три французи і два іспанці

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна