В Чернігові рідні загиблих в АТО воїнів об’єднались в живу мапу України. ВІДЕО

 

В Чернігові сотні родичів загиблих в АТОз різних областей  зібрались аби згадати своїх рідних.

Організували акцію волонтери разом з обласною та міською владою, інформує Gorod.cn.ua.

“На акцію приїхало більше 110 чоловік з усіх областей України, не доїхали люди тільки з Донецька, Луганська і Закарпаття. З Чернігівської області на акції “Єдина родина України” присутні більше 220 чоловік”, – розказала Ірина Березинець, організаторка акції “Єдина родина України”.

Головна мета акції – об’єднати родину аби ті розуміли, що не залишились на самоті.

Для організаторів стала неприємним сюрпризом, що частина представників влади з інших областей залишає родини героїв без необхідної уваги та допомоги.

Для гостей волонтери організували яскраву програму розраховану на 3 дні – численні екскурсії, спілкування, концерти та навіть навчання. Адже, як виявилось, сім’ї часто потребують найбільше юридичної допомоги.

Символом об’єднання всієї великої Української родини став флешмоб на Красній площі, там рідні загиблих разом з військовими та волонтерами взялися за руки та таким чином окреслили кордон нашої країни. У центрі якої дерево із снопів пшениці привезеної із кожної області.

Рідні загиблих кажуть, такий захід дійсно об’єднав. Планують наступного року, що акцію прийматиме вже інша область.

Читайте також:
Сім’ям загиблих в АТО виплатили вже 1,267 млрд. грн., – МОУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна