Українці намагалися нелегально провезти в зону АТО готівку та банківські картки

 

Прикордонники на контрольно-пропускних пунктах в зоні АТО українців, які намагалися незаконно провезти через лінію розмежування готівку, банківські картки, контрабанду косметики та м’яса. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

“В контрольних пунктах в’їзду-виїзду “Гнутове” та “Новотроїцьке” прикордонники спільно з працівниками фіскальної служби затримали 2 громадян України, які намагалися незаконно перемістити через лінію розмежування гроші у розмірі 1 500 доларів США та 12,5 тисяч гривень, банківські картки і косметику, а також виявили один автомобіль, яким на неконтрольовану територію перевозили м’ясо з порушенням правил переміщення вантажів через КПВВ”, – йдеться в повідомленні.

Крім того,  через контрольний пункт в’їзду-виїзду “Новотроїцьке” прослідувало декілька транспортних засобів з гуманітарним вантажем промислових товарів. Вантажівки від регіонального Представництва Управління  Верховного Комісара ООН у справах біженців в Білорусі, Молдові та Україні прямували до Донецька.

Читайте також:
Тука розказав, як силовики заробляють на контрабанді в зоні АТО та як з цим боотися

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна