На Сумщині на хабарі попався мер Ромен

 

Військовою прокуратурою  викрито міського голову міста Ромни (Сумська область) Сергія Салатуна  одержанні неправомірної вигоди у сумі 50 тис. гривень. Про це йдеться в повідомленні прес-служби військової прокуратури Центрального регіону.

“Ці кошти мер міста вимагав та отримав від регіонального менеджера одного з товариств за надання дозволу на будівництво, експлуатацію та технічне обслуговування комп’ютерних та кабельних мереж на території міста Ромни”, – сказано в повідомленні.

Відповідно до повідомлення, спочатку він отримав 10 000 тисяч гривень за внесення цього питання на розгляд виконавчого комітету Роменської міської ради та під час одержання другої частини в сумі 40 000 гривень, його затримали правоохоронні органи.

Вирішується питання щодо повідомлення посадовій особі про підозру за ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди у великому розмірі), обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

Читайте також:
Адвоката вбивці військового затримали при спробі підкупити слідчого. ВІДЕО

Впійманий на хабарі суддя Чаус раптово пішов у відпустку і може втекти з України

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна