Керівництво “Правого сектора” на виїзді із зони АТО потрапило в аварію і до шпиталю

 

На Луганщині автобус із керівництвом “Правого сектору” потрапив у ДТП. Всі, хто перебували в машині, були госпіталізовані із травмами різного ступеню тяжкості. Їхньому життю нічого не загрожує.
Про це повідомив голова центрального штабу руху “Правий сектор” Василь Лабайчук на у “Фейсбуці”.

За його інформацією, ДТП сталася під час виїзду із зони бойових дій у середу, 17 серпня.

“Спочатку ми думали не писати про це нічого, та чутки, котрі ростуть, змушують це зробити.
Близько тижня члени проводу та деякі члени Центрального штабу перебували разом, здійснюючи об’їзд осередків організації. Під кінець заїхали на базу бойових підрозділів ДУК ПС на передовій”, – написав Лабайчук.

“Наразі в нас нема підстав говорити, що це якась спланована операція – замах, але й не можемо через деякі факти сказати, що це чиста випадковість”, – заявив голова штабу “Правого сектора”.

Після аварії потрапив до шпиталю і командир Добровольчого українського корпусу “Правий сектор” Андрій Стемпіцький “Летун”, який перед тим об’їздив позиції ДУКівців.

“Незалежно від того, що я травмувався – все заплановане буде здійснюватися. Тільки боротьба, і тільки вперед!” – написав він у соцмережі.

Читайте також:
Перебіжчик із Росії, який воював у ДУК і “Азові”,
виявився подвійним агентом та повернувся до РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна