Бойовики розпочали фінальний етап “танкового біатлону” на полігоні “Торез”

 

У з’єднаннях і частинах 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) армійських корпусів ЗС РФ на полігоні “Торез” розпочався фінальний етап “танкового біатлону”. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

“З метою підтримання бойового духу, що на цей час значно занепав, та належного рівня бойової підготовки, вище воєнно-політичне керівництво Росії залучило кращі танкові екіпажі російських окупаційних військ на тимчасово окупованих територіях України до участі в улюбленому ігрищі С.Шойгу – армійському конкурсі “Танковий біатлон-2016””, – йдеться в повідомленні.

Крім того в розвідці повідомили, що продовжується постачання військової техніки, боєприпасів, пально-пастильних матеріалів та матеріально-технічних засобів з території РФ до населених пунктів: Луганськ – п’ять танків Т-72 (на тралах) зі складу танкового батальйону 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК ЗС РФ, після проведення ремонту на території РФ;  Свердловськ – залізничні платформи з трьома танками Т-64 та два вагони з боєприпасами;  Харцизьк – залізничні платформи з чотирма вантажними автомобілями, три цистерни з пально-мастильними матеріалами (150 тонн) та два вагони з боєприпасами.

Зазначається, що українська сторона надала інформацію представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність мінометів, танків, артилерійських систем калібром понад 100 мм, САУ та 122-мм РСЗВ “Град” у районах н.п.Дебальцеве, Оленівка, Любівка, Малинове та Молодіжне.

Читайте також:
Через тиждень в ОРДЛО запланували “танковий біатлон”

Найкращий танковий взвод ЗСУ визначають під час змагань на полігоні під Черніговом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна